סיפרתי לאמא על הקורס עוד כששיבצתי אותו במערכת השעות שלי לשנה ג'.
השבוע, סיפרתי לה על המטלה לשיעור החמישי והיא שמחה לעזור לי.
אבל אמא שלי קצת ביישנית, ולא הסכימה שאקליט אותה. הרעיון שזה יהיה באתר או סתם שאנשים שהיא לא מכירה יקשיבו לזה, פחות קסם לה מהרצון לעזור לי. אז הסכמנו על תיעוד בכתב של הריאיון הקצרצר הזה. אז הבאתי את המחשב, והקלדתי את תמציתה של השיחה, והרי היא מובאת לפניכם:
- אמא, מה מאפיין אותך? תספרי לי כמה דברים בולטים על עצמך.
-- "אני לא אוהבת שיש מריבות וכעסים לידי. תמיד מנסה לקרר, ושיהיה בסדר.
אני לא אוהבת לגרום לאף אדם אי נעימות או מבוכה, וגם מנסה עד כמה שיותר להימנע מזה. אפשר לומר שאני מנסה "לרצות" אנשים סביבי אבל זה לא מהמקום של לרצות אותם, יותר על מנת שלא לאכזב אנשים, עד כמה שפחות, לפחות.
אני חרדה מאוד לקרובים לי. לבנות שלי, בעיקר." (חייכתי)
- ומה לגביי מרחב אישי?
-- "הפרטיות שלי חשובה לי מאוד. אני לא אוהבת שמפתיעים אותי בבית שלי. אה, ואני לא אוהבת הפתעות. אני אוהבת להיות בשליטה."
- ומה עוד את אוהבת?
-- "אני אוהבת לקרוא, ולנוח מול הטלוויזיה. לא אוהבת ספורט, מודה."
- מי החברים הכי טובים שלך?
-- "אחיות שלי, אני מדברת איתן בכל יום בטלפון לפחות שעה. הן גם הפסיכולוג שלי."
- אמא, ומה עם זה שאת אישה חזקה, אבל לא אומרת את זה?
-- (אמא חייכה ממש בקטנה): "אהה...כן.. אני חושבת שאני מאוד חזקה. אני חושבת שאני העוגן של הבנות שלי. אני חושבת שאני גם רגישה. אני חזקה ויכולה להתמודד עם המון, אבל אני רגישה.
אני רגישה גם לסביבה שלי, לאנשים שסביבי."
- אמא, תבחרי שיר שמאפיין אותך, ותספרי לי למה הוא מאפיין אותך ולמה דווקא בו בחרת. (אמא מתקשה קצת...)
- אוקיי, אז תבחרי שיר שאת אוהבת מאוד ותספרי לי למה בחרת בו .
-- אמא מספרת: "הייתה פעם תכנית שאהבתי לשמוע, זה היה ברשת ג', אני חושבת, אני לא בטוחה. קראו לתכנית "עשן בעינייך". אלו היו שירים שקטים כאלו, אני לא זוכרת אם זו התכנית של הלילה, או של שבת בבוקר, אבל בתחילת התכנית השיר שהתנגן היה smoke gets in your eyes. של להקת the platters. אני מאוד אוהבת שירים שקטים, וככה התחילה התכנית, ומאוד אהבתי את התכנית. ולכן בחרתי בשיר הזה. השיר והתכנית מזכירים לי את גיל הנעורים שלי ואת תקופת התיכון." (אחרי שתי דקות שהשיר מתנגן מהטלפון של אמא...)
-- "רגע!... את יודעת מה? יש לי עוד שיר. הוא נקרא TWILIGHT TIME, גם הוא של הthe PLATTERS והשיר הזה הוא שיר הפתיחה של עוד תכנית שאני ממש אוהבת, משודרת כל יום בשעה 17:00 ואני מקשיבה לה באופן קבוע, גם היא של שירים ישנים ושקטים. את יכולה לשים שני שירים?"
הבטחתי לה, אז כמובן שאכן העלתי את שניהם (:
The Platters - Twilight Time
699 צפיות
+ עוד
0 תגובות
המלצות יומיות של אמנים, אנשי רוח ואישי ציבור על מוזיקה שתעשה לכם את היום.


